Τώρα είναι Παρ Οκτ 20, 2017 1:24 am

Cosmopolitan - To #1 Περιοδικό στον κόσμο - Εγγραφή

Με την πρόσβαση στο Forum του Cosmopolitan, δέχεσαι ότι δεσμεύεσαι νομικά από τους όρους που ακολουθούν. Είναι πιθανόν να μεταβάλλουμε τους όρους οποιαδήποτε χρονική στιγμή οπότε θα ήταν καλό να διαβάζεις τακτικά την παρούσα σελίδα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση του Forum μετά τις εκάστοτε αλλαγές δείχνει πως δέχεσαι ότι δεσμεύεσαι νομικά από αυτούς τους όρους με την ανανεωμένη και/ή τροποποιημένη μορφή των όρων.

Το φόρουμ μας είναι βασισμένο στο λογισμικό phpBB

Κανόνες Φόρουμ

Λογαριασμοί, Προειδοποιήσεις & Αποκλεισμός
1. Κάθε χρήστης δικαιούται να εγγραφεί και να χρησιμοποιεί έναν λογαριασμό. Πολλαπλές εγγραφές και χρήση αρκετών λογαριασμών μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό όλων των λογαριασμών
2. Μετά από 3 προειδοποιήσεις ένας λογαριασμός θα αποκλείεται από το φόρουμ για διάρκεια ανάλογη της σοβαρότητας της παράβασης. Η παράκαμψη του αποκλεισμού με τη δημιουργία δεύτερου λογαριασμού δεν επιτρέπεται. Ένας λογαριασμός μπορεί να αποκλειστεί μόνιμα αν ο χρήστης υποπέσει επανειλημμένα στις ίδιες παραβάσεις για τις οποίες έχει ήδη αποκλειστεί.
3. Απαγορεύεται ρητά η χρήση λογαριασμού άλλου χρήστη από αποκλεισμένο εκ του φόρουμ χρήστη. Σε τέτοια περίπτωση θα αποκλείεται και ο δανεικός λογαριασμός.
4. Σε ακραίες περιπτώσεις είναι πιθανό ένας χρήστης να μπλοκαριστεί χωρίς να έχει αρκετές προειδοποιήσεις.
5. Η επεξεργασία μιας απάντησης επιτρέπεται μόνο για 10 λεπτά μετά τη δημοσίευσή της.


Συμπεριφορά στο Φόρουμ
1. Περιεχόμενα και υπερσύνδεσμοι με πορνογραφικά, πολιτικά ακραία, εθνικιστικά, ρατσιστικά, ξενοφοβικά, ανήθικα και προσβλητικά στοιχεία που μπορούν να παραβιάσουν νόμους απαγορεύονται.
2. Απαντήσεις σε θέματα που δεν έχουν σχέση με το θέμα είναι ανεπιθύμητα και μπορεί να οδηγήσουν σε προειδοποίηση.
3. Βρισιές, προσβολές εναντίον άλλων χρηστών ή του προσωπικού/περιοδικού και ακατάλληλη γλώσσα τιμωρούνται σε όλο το φόρουμ.
4. Η ομάδα του φόρουμ έχει το δικαίωμα να λογοκρίνει, να κλειδώσει και να μετακινεί θέματα.
5. Η έναρξη ενός θέματος που έχει κλειδωθεί δεν επιτρέπεται.
6. Η διαφήμιση σε πόστ ή υπογραφή δεν επιτρέπεται σε όλο το φόρουμ.
7. Γράφετε ελληνικά στις δημοσιεύσεις σας. Άλλη γλώσσα να χρησιμοποιείται μόνο σε περιπτώσεις ανάγκης.
8. Το σπαμ emoticons και εικόνων δεν επιτρέπεται. Μέγιστος αριθμός emoticons ανα πόστ: 10
9. Όλες οι απαντήσεις πρέπει να περιέχουν τουλάχιστον 10 χαρακτήρες. Λιγότεροι θα θεωρούνται σπαμ και θα προειδοποιούνται.
10. Συζήτηση για αποκλεισμούς και προειδοποιήσεις δεν επιτρέπεται.
11. Σφετερισμός στοιχείων μέλους του προσωπικού/περιοδικού (όνομα, avatar, υπογραφή) μπορεί να οδηγήσει σε προειδοποίηση (ή σε ακραία περίπτωση σε διαγραφή)
12. Απαγορεύεται η αναδημοσίευση προσωπικών συζητήσεων (msn logs κτλ) χωρίς την άδεια του αποστολέα. Παραβαση αυτού του κανόνα θα οδηγήσει σε αφαίρεση του μηνύματος και προειδοποίηση του χρήστη.


Το Cosmopolitan διατηρεί το δικαίωμα να αναδημοσιεύει στο περιοδικό και στην ιστοσελίδα τα emails, τα σχόλια, τα θέματα και τις δημοσιεύσεις του φόρουμ, τα αποτελέσματα των ερευνών και των ερωτήσεων καθώς και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία που δημοσιεύεται από τους χρήστες στην ιστοσελίδα. Ως εκ τούτου, μπορεί να χρησιμοποιηθούν τα ονόματα-ψευδώνυμα και οι ιστορίες τους για τη συγγραφή άρθρων που θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα ή στο έντυπο.

Το Cosmopolitan διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει αυτούς τους κανόνες χωρίς ειδοποίηση.

Η χρήση αυτών των κανόνων είναι προνόμιο και όχι δικαίωμα. Οι διαχειριστές έχουν το δικαίωμα να πράττουν ότι πιστεύουν ό,τι είναι καλύτερο για το φόρουμ.